Babykleertjes kopen

 

Te veel aan babykleertjes.

 

Ik ben gek op het shoppen van baby kleertjes, die schattige kleine box pakjes of een stoer spijkerbroekje met leuke sneakers eronder.

Ik had de kasten dan ook altijd te vol liggen op het begin, ik kon niks laten liggen haha.

Elke keer zei ik nu moet ik even voor me zelf naar de stad, want heb bijna niks meer aan de kont.

En als ik dan naar de stad ging voor mezelf, dan liep ik toch altijd even stiekem de prenatal weer in, en dan zag ik weer een nieuwe collectie hangen van Noppies en dat is toch echt wel mijn favoriet voor new born kleertjes, en dan dacht ik aggghhh dat setje kan er ook nog wel bij, terwijl je eigenlijk de kast al te vol had.

Ik had letterlijk bijna alle setjes kleertjes van Noppies in verschillende kleuren en maten ( sommige setjes had ik zelfs dubbel maar dan wel in verschillende maten )  bepaalde setjes waren gewoon te leuk!

En dan kwam ik later weer thuis van de stad, en wat denk je niks voor mezelf of maar 1 ding en de rest weer voor de kinderen.

 

Welke baby merk kleertjes vind ik het leukst.

 

Zoals jullie nu al wel weten is Noppies wel echt mijn favoriet voor new born.

Wat ik ook echt een super gaaf babymerk vind is Z8, ook wel weer een duur merk, altijd als ik iets leuk vind is het duur ( blijkbaar heb ik helaas een dure smaak ) Maar het moet niet te gek zijn, baby’s groeien natuurlijk ontzettend hard en dan is het wel zonde van al die dure baby kleertjes, en bij mij bleef dan ook nog wel eens kleertjes in de kast hangen met de kaartjes er nog aan.

Ook de prenatal heeft leuke kleertjes, vooral leuke shirts met bedrukking. ( zoals voor jongens little boss, ondeugniet, stoere bink, en voor de meisjes papa’s meisje, little Princess, meisje eigenwijsje, tuttebel, en niet te vergeten de leuke grote broer en zus shirts!

Prenatal is op zich een duur babymerk, maar ik vond de shirtjes zelf niet zo duur, €6 / €7 euro per shirtje.

Mi Toetie vind ik ook echt een hele leuke website met kleertjes.

De zeeman heeft ook echt leuke kleertjes, en dat scheelt want die zijn natuurlijk niet zo duur.

 

Basic kleertjes.

 

Ik zelf hou meer van basic kleertjes niet van al die drukke verschillende prints.

Het mag natuurlijk wel kleur zijn, maar niet helemaal vol bedrukt met van alles en nog wat.

Zelf hou ik ook niet zo van kleertjes waar dino's, super helden of wat dan ook op staan,

ik vind het wel weer leuk voor pyjama's, ondergoed of bijvoorbeeld sokken.

Er zijn genoeg mensen die dat wel weer heel leuk vinden, en basic juist weer saai vinden, ieder zijn eigen smaak. En misschien ben ik wel saai!

Ik ben Sharon (33), ben gelukkig met Tom en samen hebben we 3 prachtige zoons,

Govanni (7), Javey (3), en Djaylen (9) maand en niet te vergeten onze trouwe viervoeter Messi.

 

Hier bij kidshappymomhappy schrijf ik persoonlijke blogs, maar ook over andere leuke dingen.

Ben je in verwachting dan vind je op mijn website ook inspiratie voor baby & kinderkamers.

 

Veel inspiratie en lees plezier!Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Shoppen bij Bol.com


Budget uitjes in Gelderland.

 

Ik wil graag iedereen laten zien waar de leukste kleine budget uitjes zijn om met je gezin naar toe te gaan.

Van gratis uitjes tot €10!


Als tip, vind jij nou al die merken ook zo leuk maar vind je het echt te duur, kijk dan eens op Vinted,

daar koop je 2e hands maar ook nieuwe kleertjes, maar dan soms voor de helft goedkoper.

En bij de prenatal hou dan vooral de mama mazzeldagen in de gaten.

 

En als je meerdere kinderen hebt, dan kun je de kleertjes ook nog door schuiven, erg handig!

 

 


Via de links kan je de producten verder bekijken. 

Als je via deze links iets koopt, bijvoorbeeld bol.com dan ontvang ik hier een kleine commissie over.

Dit kost jou niks extra's hoor, maar het helpt mij om deze website te onderhouden en te laten voortbestaan.

Wil jij mij helpen zodat ik meer leuke blogs kan blijven schrijven?