Dagje apenheul

Lekkere dingen mee

 

We zijn vandaag een dagje uit geweest naar de Apenheul, papa, mama, Javey, Djaylen en oma ging ook gezellig mee.
Voordat we weggingen heb ik nog even gauw alles gecheckt, het belangrijkste de tickets natuurlijk!

En wat lekkers meenemen voor bij de Apenheul, wat chips en koekjes, broodjes en drinken nam oma mee.
En een extra tas voor Djaylen voor de luiers, billendoekjes, flesje drinken, een lekker koekje en fruit.

Zo alles compleet!

 

Parkeerticket


Hup gauw de auto in en oma ophalen.
Het was ongeveer 50min rijden naar de apenheul.
Eenmaal de auto geparkeerd, moesten we gelijk ook nog even een parkeerticket kopen, foeifoei even een parkeerticket halen €10,30 het slaat toch echt nergens op dat je zoveel geld betaald om even je auto te parkeren, alles is tegenwoordig al zo duur en dan moet je ook nog als je ergens een dagje heen gaat vaak een dure parkeerticket kopen, ik vind het belachelijk ma goed!
We gaan weer verder, het was vanaf de parkeerplaats nog een klein stukje lopen zo ongeveer 10 minuten, onderweg naar de ingang van de Apenheul loop je langs een mooi groot park met een grote fontein, echt een heel mooi uitzicht waardoor het stukje lopen echt mee valt.
Onderweg kwamen we ook leuke borden tegen met apen weetjes, zo begint je avontuur alvast een beetje.
Eenmaal aangekomen bij de ingang even gauw de tickets gescand en konden zo door lopen, waren fijn op tijd waardoor het nog niet super druk was gelukkig.
Gauw nog even een extra grote apenheul tas gepakt en daar onze spullen in gedaan want er lopen natuurlijk allemaal leuke kleine aapjes rond die graag tussen je spullen zouden willen neuzen en stiekem wel wat mee  willen nemen.

 

Op zoek naar de aapjes


Gelijk toen we het eerste stuk inliepen van de Apenheul had je gelijk de kleine doodshoofdaapjes, wat zijn ze toch schattig ik zou ook wel zo'n aapje willen hebben net zoals pippy langkous.
Javey vond het helemaal geweldig aapjes die in de rondte springen, er sprong zelfs een aapje bij Djaylen op de kinderwagen, Djaylen had zijn rammelaar in de hand, en het aapje dacht heeeey dat vind ik leuk die wil ik wel hebben, maar helaas het aapje had pech!
We hebben veel verschillende soorten apen gezien, sommige apen waren nog lekker lui maar de meeste waren fanatiek en vlogen flink in het rond en waren elkaar aan het uitdagen, leuk om te zien!
We hebben ook pasgeboren baby aapjes gezien, echt te schattig!
Eenmaal bijna bij de uitgang, gaan we nog even gauw het winkeltje in omdat Javey wat mag uitzoeken, hij heeft van oma een schildpad knuffeltje gekregen en van ons een safari autotje. ( Javey is helemaal weg van dieren en auto's )

 

Al met al hebben we ons echt vermaakt, het park is niet heel groot maar je kunt je hier echt een halve dag vermaken, tussen door gezellige pleintjes waar je even kan eten en drinken en waar de kinderen tussendoor nog even in de speeltuinen kunnen spelen.

 

 

 

Welkom, wat leuk dat je er bent!

Ik ben Sharon (33), en woon samen met Tom en onze 3 stoere bengels, Govanni (7), Javey (4), en Djaylen (1) en niet te vergeten onze trouwe viervoeter Messi.

Hier bij kidshappymomhappy vind je persoonlijke verhalen en inspiratie voor baby & kinderkamers.

Ben je benieuwd naar meer van ons? Neem dan eens een kijkje op mijn instagrampagina kidshappymomhappy

 

Veel inspiratie en lees plezier!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Shoppen bij Bol.comLeuke websites waar je tickets kan scoren voor dierentuinen, pretparken, musea, sauna of andere leuke verschillende dagjes uit.

 

Via de links kan je de producten verder bekijken. 

Als je via deze links iets koopt, bijvoorbeeld bol.com dan ontvang ik hier een kleine commissie over.

Dit kost jou niks extra's hoor, maar het helpt mij om deze website te onderhouden en te laten voortbestaan.

Wil jij mij helpen zodat ik meer leuke blogs kan blijven schrijven?