Weer wat tijd voor mezelf

 

Standaard ritme elke dag 

 

Na 7 jaar alleen maar moeder te zijn geweest, en veel te hebben mee gemaakt, wou ik graag weer aan het werk, al is moeder zijn op zich ook al een flinke baan.

Ik ben gek op mijn kinderen, maar ik wil niet alleen maar meer moeder zijn.

Je hebt op een gegeven moment echt zo'n standaard ritme in je leven, je staat op, maakt ontbijt voor de kinderen klaar, je kleedt de kinderen aan zorgt ervoor dat ze hun tandjes hebben gepoetst, maakt de broodtrommels in orde, brengt ze naar school ( althans de oudste 2 ) doet daarna wat boodschappen en gaat weer naar huis, de kleine man krijgt een tussendoortje en daarna lekker zijn bedje in voor een dutje en in de tussentijd ga ik even aan de poets en een wasje draaien, daarna de kleine weer uit bed halen en gaan we samen lunchen, nog even spelen en dan is het alweer tijd om de andere 2 boys op te halen. En zo gaat het ritme elke dag weer opnieuw, is absoluut niks mis mee er zijn genoeg ouders die dit heerlijk vinden. 

 

Maar na een aantal jaren thuis te hebben gezeten merkte ik gewoon dat ik niet lekker in mijn vel zat, komt voornamelijk door het verlies van onze twee prachtige dochters, 

Zodra de kinderen dan op school zitten en je alleen thuis zit ga je eigenlijk alleen maar zitten na te denken over alles omdat je dan niet echt meer de afleiding hebt.

Maar ook was het gewoon weer tijd om iets voor mezelf te gaan doen en ik miste het ook om wat meer onder de mensen te zijn.

 

Minder goed tegen prikkels

 

Je zit non stop met je kinderen, en dat is natuurlijk fantastisch.

Maar ik denk door het vele wat ik heb meegemaakt, kan ik niet meer zo goed tegen de vele prikkels en het lawaai en de rommel van de kinderen.

Het hoort er allemaal bij, en ze moeten natuurlijk gewoon kind kunnen zijn. En daarom werd het ook tijd voor mij nu om weer aan het werk te gaan, even aan niks hoeven te denken, lekker in beweging zijn en weer fijn onder de mensen.

Ondanks dat ik weer graag aan het werk wilde, wilde ik sowieso op dit moment geen fulltime baan, ik wil werken als de kinderen op de opvang en school zitten, zodra de kinderen uit zijn dat ik ze zelf ook van school kan ophalen en daarna weer tijd heb voor de kinderen.

Het zal best even wennen zijn om na zolang weer aan het werk te gaan, maar ik kijk er ook echt wel weer na uit.

 

Bloggen

 

Vandaar dat ik ook begonnen ben met bloggen, alles van me afschrijven wat ik graag kwijt wil en delen met anderen.

Welkom, wat leuk dat je er bent!

Ik ben Sharon (33), en woon samen met Tom en onze 3 stoere bengels, Govanni (7), Javey (4), en Djaylen (1) en niet te vergeten onze trouwe viervoeter Messi.

Hier bij kidshappymomhappy vind je persoonlijke verhalen en inspiratie voor baby & kinderkamers.

Ben je benieuwd naar meer van ons? Neem dan eens een kijkje op mijn instagrampagina kidshappymomhappy

 

Veel inspiratie en lees plezier!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Shoppen bij Bol.comVia de links kan je de producten verder bekijken. 

Als je via deze links iets koopt, bijvoorbeeld bol.com dan ontvang ik hier een kleine commissie over.

Dit kost jou niks extra's hoor, maar het helpt mij om deze website te onderhouden en te laten voortbestaan.

Wil jij mij helpen zodat ik meer leuke blogs kan blijven schrijven?

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.