Niet gepland zwanger

 

Niet gepland zwanger

 

Na het verliezen van onze 2 dochters in 2 verschillende zwangerschappen was het eigenlijk niet meer de bedoeling dat we nog een kindje zouden nemen.

Puur omdat we het niet meer aandurfden, wat als het ons weer zou overkomen, konden we dat nog wel aan als gezin of zou ons gezin uit elkaar vallen.

 

Ik zat niet lekker in mijn vel

 

Rond December 2021 zat ik niet lekker in mijn vel en dacht ik veel aan de zwangerschap en de doodgeboorte van onze prachtige dochters Yasmin en Emily.

En totaal niet het besef dat ik zwanger was, terwijl ik normaal bij alle kinderen gelijk wist van ik ben zwanger!

Maarja nu was ik er ook totaal niet mee bezig geweest zoals je normaal voor een kindje gaat, dan hou je elke maand in de gaten en elk gevoel of verandering in je lichaam en kun je niet wachten om te testen.

Eerst had ik ook gewoon mijn menstruatie en daarna kwam er niks, ik schrok ook niet, ik dacht dat zal wel komen omdat ik totaal niet lekker in mijn vel zit.

En had ook stress omdat we bezig waren met een verhuizing, je weet hoe zulke dingen gaan druk met inpakken nieuwe spullen kopen en kinderen die het spannend vinden blablabla….

Ik had echt deze keer totaal niet het gevoel dat ik zwanger kon zijn echt totaal niet!

Totdat mijn lieve vriend ineens zei waarom doe je niet even een testje voor de zekerheid, ik weet nog dat ik hem aankeek van nou als ik zwanger zou zijn dan zou ik dacht echt wel weten, ik wist het altijd al voordat ik getest had.

Maar dacht achja wat kan het kwaad, ik zou een test voor hem doen is hij ook gerustgesteld.

Nou zo gezegd, zo gedaan, testen maar en ik kon de test nog niet eens neerleggen en er waren gelijk al 2 dikke strepen te zien..

Ik kon mijn ogen niet geloven en was echt in shock, ook Tom was in shock.

Wat nu? Wat gaan we doen? Het eerste wat hij zei was ik wil het niet weg laten halen we gaan er samen voor. ( ik wil geen negatieve reacties hierop, als je al 2 kindjes verloren bent is dit niet even van zelfsprekend )

 

Geen babykamer inrichten

 

En dat hebben we gedaan we zijn er samen voor gegaan, en dat was niet heel makkelijk moet ik zeggen, ook bij de eerste echo bleek ik al bijna 3 maand zwanger te zijn.

Ik heb me echt niet op mijn gemak gevoelt in deze zwangerschap, elke keer die angst, en ook al had je weer een echo gehad en die goed was zei het mij niks, ik geloofde daar niet in want bij onze meisjes was ook altijd alles goed.

Ook durfde ik deze keer geen babykamer helemaal klaar te maken, we hebben alleen een wiegje gekocht en wat andere belangrijke dingen, en de rest wou ik pas gaan kopen als de baby eenmaal geboren zou zijn.

Normaal hoor je te genieten van je zwangerschap, en loop je 100x door de babykamer heen en ben je daar aan het rond snuffelen en constant de schattige babykleertjes aan het bekijken, maar dat kon ik gewoon niet.

Ook de familie, die waren natuurlijk ook erg geschrokken en waren ook bang voor ons dat het mis zou gaan, maar ondanks dat stonden ze aan onze kant en zouden ze er zijn als we ze nodig hadden.

 

Maar gelukkig is op 26 september 2022 onze zoon Djaylen gezond op de wereld gekomen.

Welkom, wat leuk dat je er bent!

Ik ben Sharon (33), en woon samen met Tom en onze 3 stoere bengels, Govanni (7), Javey (4), en Djaylen (1) en niet te vergeten onze trouwe viervoeter Messi.

Hier bij kidshappymomhappy vind je persoonlijke verhalen en inspiratie voor baby & kinderkamers.

Ben je benieuwd naar meer van ons? Neem dan eens een kijkje op mijn instagrampagina kidshappymomhappy

 

Veel inspiratie en lees plezier!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Shoppen bij Bol.com
Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.