Voor het eerst naar de opvang

 

Voor het eerst naar de opvang.

 

Mijn kleine vriend gaat voor het eerst naar de opvang, en dat vind ik super spannend en ik denk hij het ook zelf spannend zal vinden.

Zoals sommige mensen al weten, vind ik het heel lastig om mijn kinderen ergens achter te laten na wat ons is overkomen.

Maar toch moet ik ook aan mezelf denken, en leren om de kinderen soms ook losser te laten.

Ik ga vanaf 4 september weer beginnen met werken na bijna 8 jaar thuis te hebben gezeten, ik ga 4 dagen in de week werken en vanaf dat moment gaat mijn kleine vriend ook 2 dagen naar de opvang, en de andere 2 dagen is hij bij mijn moeder.

 

Zit aan mama geplakt

 

Djaylen gaat naar de zelfde school als zijn broers, daar zit namelijk ook een opvang locatie, super fijn! Want zo heb ik alle 3 de kinderen samen op 1 plek, zo hoef ik ook niet steeds alle kanten op te vliegen.

Ik vind het wel spannend omdat Djaylen best wel aan mij geplakt zit en graag van mama’s aandacht houdt.

Aandacht zal die vast genoeg krijgen op de opvang, en daar kan die natuurlijk ook samen spelen met leeftijdsgenootjes dat is alleen maar leuk, alleen is hij ook nog eens eenkennig op dit moment, dus ben super benieuwd hoe dat gaat.

 

Wendag

 

Het was zover 29 augustus is hij voor het eerst geweest, een wendag! Het was huilen toen er een ander kindje over zijn wang aaide, en hij huilde toen ik weg liep, logisch ook hij wordt ineens ergens door zijn mama gedropt wat hij niet kent en wat voor hem nog niet vertrouwd en veilig voelt daar moet hij nog even aan wennen.

Eenmaal thuis moest ik de hele tijd aan hem denken, elke keer dacht ik dat hij hier thuis gewoon boven in zijn eigen bedje lag te slapen, en ik zat steeds om me heen te kijken en te denken van waar ben je nou?!

Normaal is hij de hele tijd om mij heen en vraagt om mijn aandacht, dat was zelf ook even wennen. Niet alleen Djaylen had een wendag ook ik had een wendag!

Uiteindelijk kreeg ik een lieve foto van Djaylen dat het goed ging daar hij had lekker geslapen en was nu een banaantje eten.

Dat was natuurlijk fantastisch om te horen en fijn dat ik even een foto kreeg, ik was gelijk opgelucht dat de wendag al goed was gegaan.

Nu hopen dat de komende tijd ook goed blijft gaan, en er zal best een dagje tussen zitten dat hij het ineens spannend vind en misschien wel zal huilen als ik weg ga, maar dat hoort er ook bij! Ik vind het dan wel lastig om dan weg te gaan als je je kind huilend moet achter laten, want liever troost en knuffel je hem dan zelf.

 

 

Gaat of ging jou kindje ook naar de opvang? En hoe vind/vond hij of zij het daar?

 

 

Top 3 leuke tassen voor de opvang, ik zelf heb de Jollein boucle biscuit.

 

Jollein rugtas boucle

Kidzroom rugtassen

Little Dutch rugtas

Ik ben Sharon (33), ben gelukkig met Tom en samen hebben we 3 prachtige zoons,

Govanni (7), Javey (3), en Djaylen (9) maand en niet te vergeten onze trouwe viervoeter Messi.

 

Hier bij kidshappymomhappy vind je inspiratie voor baby & kinderkamers. Ook schrijf ik blogs over budget uitjes tot persoonlijke verhalen.

En er is nog veel meer om te ontdekken.

 

Veel inspiratie en lees plezier!Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Alles vind je bij Bol.com


Budget uitjes in Gelderland.

 

Ik wil graag iedereen laten zien waar de leukste kleine budget uitjes zijn om met je gezin naar toe te gaan.

Van gratis uitjes tot €10!


Bezoek met je gezin de leukste buiten speeltuinen in Nederland.


Via de links kan je de producten verder bekijken. 

Als je via deze links iets koopt, bijvoorbeeld bol.com dan ontvang ik hier een kleine commissie over.

Dit kost jou niks extra's hoor, maar het helpt mij om deze website te onderhouden en te laten voortbestaan.

Wil jij mij helpen zodat ik meer leuke blogs kan blijven schrijven?

En hopelijk ooit me eigen baby producten te gaan verkopen via mijn website.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.