Na de bevalling van mijn laatste kindje

 

Na de bevalling van mijn laatste kindje

 

Voor dat ik zwanger was van Djaylen, zat ik al niet helemaal lekker in mijn vel ik was veel bezig met het verlies van Yasmin en Emily, mijn gevoelens gedachtes gingen alle kanten op, dan voelde ik me een paar weken weer happy, en dan zat ik weer in een dip en kwam alles weer binnen.

We hadden ook net samen besproken dat we niet meer voor een kindje zouden gaan, daar waren we te bang voor geworden.

 

Onverwachts zwanger

 

Toen ik plots al 3 maand onverwachts zwanger was, kwam dat als een bom binnen, ik voelde me op dat moment leeg en wist niet wat ik denken moest, wat nu? Wat gaan we doen?

We besloten om er samen voor te gaan, alleen wel met heel veel angst.

Maanden lang schommelde mijn gevoelens nog meer alle kanten op, verdriet, angst, blijheid echt van alles door elkaar.

Op 26 september ben ik met 15/20min bevallen van onze zoon Djaylen, zeer snel dus en heb dat geestelijk en lichamelijk best als heftig ervaren na die tijd.

 

Gevoelens 

 

Na een geboorte van je kind zou je op die roze wolk moeten zitten, maar ik zat dat niet.

Ik was ik weet niet eens hoe ik het moet uitleggen, verbaasd, van slag dat hij er ineens was, ineens was hij er.

Als ik naar hem keek, dan voelde ik niks en dat deed me veel verdriet waardoor je je nog slechter ging voelen en dat heeft nog wel een paar weken zo aan gehouden.

Gevoelens, gedachtes die steeds alle kanten op gingen, ik wou dat ik gelijk de liefde voor hem voelde die hij verdiende net zoals bij mijn andere kinderen, je voelt je daardoor ook nog schuldig en een slechte moeder, daarnaast was onze zoon ook nog eens een huilbaby, dus dat kon er ook nog wel allemaal bij.

 

Emmer die vol blijft stromen

 

Soms vind ik het lastig om de juiste woorden te brengen, maar ik denk dat als je al 2 kindjes verloren bent, en je zit niet lekker in je vel je bent nog in rouw en verwerking en je raakt ook nog eens onverwachts zwanger, dan doet dat best veel met een mens.

Te veel gevoelens die je niet kwijt kunt en het emmertje die maar vol blijft stromen met steeds iets anders, dat moest er ooit een keer allemaal uit, en bij mij kwam dat allemaal eruit op het moment waar ik eigenlijk het meest van had moeten genieten.

Die tijd kan ik helaas niet meer over doen, ik kan nu alleen nog maar voorruit kijken en genieten van wat we samen nu wel hebben en proberen er samen als gezin een mooie toekomst van te maken.

Welkom, wat leuk dat je er bent!

Ik ben Sharon (33), en woon samen met Tom en onze 3 stoere bengels, Govanni (7), Javey (4), en Djaylen (1) en niet te vergeten onze trouwe viervoeter Messi.

Hier bij kidshappymomhappy vind je persoonlijke verhalen en inspiratie voor baby & kinderkamers.

Ben je benieuwd naar meer van ons? Neem dan eens een kijkje op mijn instagrampagina kidshappymomhappy

 

Veel inspiratie en lees plezier!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Shoppen bij Bol.comVia de links kan je de producten verder bekijken. 

Als je via deze links iets koopt, bijvoorbeeld bol.com dan ontvang ik hier een kleine commissie over.

Dit kost jou niks extra's hoor, maar het helpt mij om deze website te onderhouden en te laten voortbestaan.

Wil jij mij helpen zodat ik meer leuke blogs kan blijven schrijven?

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.